Me olemme OIVA

Kiinteistöhuolto- ja siivouspalveluita tarjoava Kiinteistöpalvelu OIVA Oy on toiminut vuodesta 2012 alkaen Jyväskylän seudulla palvellen erilaisia asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä.

Olemme luotettava toimija

Olemme vakuuttaneet toimintamme vastuuvakuutuksella ja hoidamme tilaajavastuulain mukaiset velvoitteemme eli olemme Luotettava Kumppani. Klikkaamalla alla olevaa logoa, voit tarkastaa tietomme Zhekit-palvelun Luotettava Kumppani -pikatarkastussivulta.

LuotettavaKumppaniyritys

Kun kiinteistö on hyvässä hoidossa, asukkaat viihtyvät

Asukkaiden ja kiinteistön hyvinvointi on lähellä sydäntämme. Haluamme, että meidät tunnetaan hyvästä ja joustavasta asiakaspalvelusta. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja se näkyy työn jäljessä.

Pidämme huolen tilojen siisteydestä, pienistä huoltotöistä sekä ulko- ja sisäpihojen kunnosta ympäri vuoden. LVI- ja sähkötöiden kaltaiset luvanvaraiset huoltotyöt hoidamme yhteistyöverkostomme paikallisten ammattilaisten avulla.

Vakinaisten koko- ja osa-aikaisten työntekijöiden lisäksi palkkaamme tarpeen mukaan määräaikaista työvoimaa tasaamaan työkuormaa. Haluamme varmistaa, että asiakkaillamme on osaavia ammattilaisia palveluksessaan myös tulevaisuudessa, joten tarjoamme mahdollisuuksiemme mukaan koulutus- ja työharjoittelumahdollisuuksia alasta kiinnostuneille tai alaa jo opiskeleville.

Me lupaamme

 • Palvella nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme parhaamme mukaan.

 • Kehittää palvelujamme ja investoida monipuoliseen kalustoon asiakkaiden toiveita ja tarpeita kuunnellen.

 • Pitää huolta ammattilaisistamme, sillä ammattitaitoinen, palveleva ja motivoitunut henkilökunta on yrityksemme tärkein voimavara.

Yhteystiedot

  Kiinteistöpalvelu OIVA Oy

  PL 62
  40101 JYVÄSKYLÄ

  Y-tunnus 2566891-2

Laskutusosoite

  Maksuliikennetiedot

  IBAN FI7918383000013185
  BIC NDEAFIHH
  OVT-tunnus 003725668912
  OVT-operaattori NDEAFIHH

Hallinto ja laskutus

  Puhelin
  040 552 4771
  klo 8.00 - 16.00

  Sähköposti
  toimisto@kiinteistopalveluoiva.fi

Huolto ja päivystys

  Puhelin
  050 441 7959
  klo 8.00 - 16.00
  hätätapauksissa 24/7
  Sähköposti huolto@kiinteistopalveluoiva.fi