Palveleva kumppani

Olemme alalla pieni yritys, jolla on suuri halu palvella asiakastamme!

Olemme asiakkaillemme kumppani, jolle asiakastyytyväisyys ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat yritystoiminnan tärkeimpiä arvoja.

Yhteyshenkilömme palvelevat sinua niin tavanomaisissa kuin poikkeustilanteissa. Kiinteistöhuoltomme 24/7 päivystyspalvelu takaa nopean reagoinnin hätätapauksissa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä ja palvelee asiakkaita normaalisti säännöllisen työaikamme puitteissa arkipäivisin klo 8.00 - 16.00.

Hoidamme kiinteistöjen tavanomaisiin siivouksiin ja perushuoltoihin liittyvät työt oman väen voimin, mutta aina se ei riitä. Kiinteistöhuollon laadukkaiden kokonaispalvelujen toteuttamisessa tarvitaan monen alan ammattilaisia sekä erikoisosaamista sillä työlistalle tulee tasaisesti myös töitä, joiden tekijöiltä vaaditaan ajantasaiset oikeudet ja luvat, kuten sähkö- ja putkiasennukset tai asbestityöt.

Kattava ja ammattitaitoinen yhteistyökumppaniverkostomme täydentää ja varmistaa tarvittaessa omaa osaamistamme, jolloin voimme vastata kaikkiin asiakkaittemme tarpeisiin tai ongelmatilanteisiin. Samalla huolehdimme siitä, että asiakkaamme saavat kauttamme valmiiksi neuvotellut ja hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyiset palvelut.

Luotettava toimija

Olemme vakuuttaneet toimintamme vastuuvakuutuksella ja hoidamme tilaajavastuulain mukaiset velvoitteemme eli olemme virallisestikin Luotettava Kumppani.

Klikkaamalla alla olevaa logoa, voit tarkastaa tietomme Zhekit-palvelun Luotettava Kumppani -pikatarkastussivulta.

LuotettavaKumppaniyritys

Lisätietoja: Tilaajavastuulaki

Kiinnostuitko?

Haluamme erottua erityisesti laadukkaalla ja yksilöllisellä palvelulla. Jokainen asiakas ja kohde ovat meille yhtä tärkeitä. Huolto- ja siivoussopimuksemme laaditaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveita ja tarpeita vastaaviksi.

Uusia asiakkuuksia solmitaan resurssitilanteemme puitteissa, sillä meille on tärkeää ylläpitää korkeaa asiakastyytyväisyyttä ja talonmiestyyppistä toimintatapaamme.

Soita, täytä yhteydenottolomake tai lähetä sähköpostia. Vastaamme lisätieto- ja tarjouspyyntöihin mahdollisimman pian!


Kiinteistöpalvelut

Kiinteistön asianmukainen hoito vaikuttaa sen käyttöikään ja koko elinkaareen. Kiinteistön jatkuvalla seurannalla ja ennakoivalla ylläpidolla vähennetään yllättävien, ylimääräisten ja usein kalliiksi tulevien huoltojen tarvetta.

Korjauspalvelut

Huoltomme hoitaa nopeasti pienet korjaukset sekä kunnostukset. Laajat ja erikoisosaamista vaativat työt hoidamme luotettavien yhteistyökumppaniemme kanssa sovitusti, rakennusmääräysten mukaan ja kustannustehokkaasti.

Siivouspalvelut

Siivous on keskeinen kiinteistön huolenpitoa, joka vaikuttaa olennaisesti tiloissa liikkuvien viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Tarjoamme siivouspalvelut yksilöllisesti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Lisä- ja erikoistyöt

Oman osaamisemme lisäksi voimme tarjota kattavan ja paikallispainotteisen yhteistyöverkostomme kautta eri alojen asiantuntijapalvelut sekä luvanvaraista tai erikoisosaamista edellyttävät tekijät.


Yhteystiedot

  Kiinteistöpalvelu OIVA Oy

  PL 62
  40101 JYVÄSKYLÄ

  Y-tunnus 2566891-2

Laskutusosoite

  Maksuliikennetiedot

  IBAN FI7918383000013185
  BIC NDEAFIHH
  OVT-tunnus 003725668912
  OVT-operaattori NDEAFIHH

Hallinto ja laskutus

  Puhelin
  040 552 4771
  klo 8.00 - 16.00

  Sähköposti
  toimisto@kiinteistopalveluoiva.fi

Huolto ja päivystys

  Puhelin
  050 441 7959
  klo 8.00 - 16.00
  hätätapauksissa 24/7
  Sähköposti huolto@kiinteistopalveluoiva.fi