Haluatko mukaan OIVAan joukkoon?

Kiinnostaako työ kiinteistöhuoltoalalla?

Arvostamme valmiiksi suoritettuja kiinteistöalan koulutuksia ja tutkintoja sekä työkokemusta, mutta alasta aidosti kiinnostuneiden, resurssitarpeittemme perusteella ja muuten joukkoomme sopivien henkilön kohdalla voimme tarjota tilaisuuden:

 • Hankkia työkokemusta tunti- tai kesätöiden merkeissä.

 • Tutustua alaan määräaikaisessa työsuhteessa ennen kouluttautumispäätöstä.

 • Suorittaa palveluksessamme koulutuksen liittyvä työharjoittelujakso.

 • Opiskella alan ammattitutkinnon työn ohessa oppisopimuskoulutusta hyödyntämällä.

Tarjoamme joustavia vaihtoehtoja työntekoon

Työsuhteet yrityksessämme ovat neuvoteltavissa koko- tai osa-aikaisiksi sekä joustaviksi tuntitöiksi opiskelujen ohessa työskenteleville ja muille lisäansioita haluaville.

Kausi- ja urakkaluontoisia tuntitöitä on tarjolla erityisesti kevät- ja syyshuoltojen aikaan ulkoalueiden siivouksen sekä talvella lumitöiden merkeissä. Ulkoaluetöitä teemme satunnaisesti myös sponsorointisopimusten muodossa.

Olemme kiinnostuneet Sinusta!

Ammattitaitoinen, palveleva ja motivoitunut henkilökunta on yrityksemme tärkein voimavara. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme viihtyy työssään.

Lähetä hakemus

Vapaamuotoinen hakemuskirje ja/tai ansioluettelo (CV) riittää. Hakemusvaiheessa emme tarvitse erillisiä koulu- tai työtodistuksia, niihin voimme tutustua tarkemmin mahdollisessa haastattelussa.

Voit lähettää hakemuksen joko normaalisti postitse tai sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)kiinteistopalveluoiva.fi

HUOMIO!
Sähköpostitse lähetettävien hakemusten ja mahdollisten liitteiden maksimikoko on 1024 kt (1Mb)/kpl ja tiedostomuoto PDF, rtf tai doc.

1. Kirjoita hakemukseen vapaasti itsestäsi, ominaisuuksistasi työntekijänä, osaamisestasi sekä millaista työtä ja työsuhdetta etsit.

2. Toki olisi mukava tietää myös, mikä sai sinut lähettämään hakemuksen juuri meille, miksi olet kiinnostunut työskentelemään alalla ja/tai miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö OIVA:an joukkoomme. Olemme siis kiinnostuneet sinua tälle alalle motivoivista asioista ja ajatuksista.

3. Muista liittää hakemukseesi yhteystietosi.

Koska työruuhkat ja muut odottamattomat tilanteet voivat yllättää – voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, jos meistä ei kuulu mitään viikkoon hakemuksesi lähettämisen jälkeen.

Yhteystiedot

  Kiinteistöpalvelu OIVA Oy

  PL 62
  40101 JYVÄSKYLÄ

  Y-tunnus 2566891-2

Laskutusosoite

  Maksuliikennetiedot

  IBAN FI7918383000013185
  BIC NDEAFIHH
  OVT-tunnus 003725668912
  OVT-operaattori NDEAFIHH

Hallinto ja laskutus

  Puhelin
  040 552 4771
  klo 8.00 - 16.00

  Sähköposti
  toimisto@kiinteistopalveluoiva.fi

Huolto ja päivystys

  Puhelin
  050 441 7959
  klo 8.00 - 16.00
  hätätapauksissa 24/7
  Sähköposti huolto@kiinteistopalveluoiva.fi